

# **EVENT AGENDA**

iii 19-20 March, 2022

Hotel Sahara Star, Mumbai







### **Associate Partners**



National **Sugar Institute** India



**National Federation** of Cooperative Sugar Factories, India



The Sugar **Technologists** Association of India



International Sugar Organization



**Brazilian Sugarcane** Industry Association



**Bonsucro** The Global Sugarcane Platform, London, UK



The Deccan Sugar **Technologists** Association



**National Union of** Bioenergy Brazil



Cogeneration Association of India



**Maharashtra State** Co operative Sugar Factories Federation Ltd. Association of India



The Ethanol Manufacturers





# Our Cluster of Sponsors

### **Platinum Sponsors**



TruAlt Energy



Dalmia Bharat Sugar & Industries Ltd.



eBuySugar.com



• • • •

• •

Athani Sugars Ltd.



Dr. Amin Controllers Pvt. Ltd.



Potus India Pvt. Ltd



Shri Dutt India Pvt. Ltd.



Swaraj Green Power & Fuel Ltd



G.V.Alurkar



Patel Retail Pvt. Ltd.



Castle Distributors Pvt Ltd



Baramati Agro



GEA Westfalia Separator (India) Pvt Ltd.

• • •



Bijak



Bizongo



## Our Cluster of Sponsors

#### **Gold Sponsors**



Shree Renuka Sugars Ltd.



JK Enterprises
JK Sugars



**Chakiat Agencies** 



. .

Shree Balaji Sugar Company



Sadashivrao Mandlik SSK Ltd.

. . .



Bhima Sahakari Sakhar Karkhana Ltd.



Najmuddin Group



Mitcon Consultancy & Engineering Services Ltd.



Mega EPC Projects Pvt. Ltd.



Hutatma Kisan Ahir SSK Ltd.



Kundanmal Chaudhary



All India Food Supply Pvt. Ltd.



Digvijay Traders



# Our Cluster of Sponsors

### **Silver Sponsors**



Gautam Sugar Trading Company



Prathmesh Intertrade



Sandeep Traders



. . . . .

• • •

• • • •

K S Commodities Pvt Ltd



Abhishek Enterprises



D Swayam Sugar House



Durga Sugar Pvt Ltd



SBM Company



Sachin Ghayal Sugar



SNB Sugars Pvt. Ltd.



Shrijee Group



hEdge Point Global Markets



KrishE By Mahindra & Mahindra

• • •



Divine Tubes Pvt. Ltd.



Integrated Service Point Pvt. Ltd.



Piller Blowers & Compressors



Ayush General Trading LLC



Shree Chhatrapati Shahu S.S.K. Ltd.,

• •



Karan Sugars Mumbai



Venkateshkrupa Sugar Mills Limited



CAN Engineering Solutions Pvt. Ltd.





#### Day 1 - 19/03/2022

		Buy 1 15/03/2022	
Time	Duration	Session Name	Speaker Name
9:00 am to 11:00 am	120 Minutes	Registrations & Welcome	
11:00 am to 12:15 pm	75 Minutes	Inaugural Session	<ul><li>Govt. Ministers</li><li>Senior Representatives of Industry</li><li>Prime Sponsors</li></ul>
12:15 pm to 12:30 pm	15 Minutes	Tea Break	
12:35 pm to 12:50 pm	15 Minutes	Keynote Address	<b>Mr. Shekhar Gaikwad</b> Commissioner of Sugar Maharashtra State
12:55 pm to 1:35 pm	40 Minutes	Chini Nivesh pe Charcha (Discussion on sugar investments)	Mr. Vijendra Singh Executive Director Shree Renuka Sugars Ltd.  Mr. Pankaj Rastogi CEO Dalmia Bharat Sugar & Industries Ltd.  Mr. Niraj Shirgaokar Managing Director Ugar Sugar Works Ltd.  Mr.Vivek Pittie Director Harinagar Sugar Mills Ltd.  Moderator Mr. Yatin Wadhwana Director Gradient Commercial Pvt. Ltd.
1:35 pm to 2:30 pm	55 Minutes	Lunch Break	



#### Day 1 - 19/03/2022

Time	Duration	Session Name	Speaker Name
2:30 pm to 3:15 pm	45 Minutes	A spoonful of energy (Innovations, Value Maximisation & Growth)	Prof. Narendra Mohan Director National Sugar Institute  Mr. Sanjay Khatal Director General Cogeneration Association of India  Mr. B.B. Thombare President WISMA  Mr. Vijay Nirani Managing Director MRN Group  Moderator Mr. Anurag Goyal Head Marketing & Technical (Sugar Plants and Distilleries Division) ISGEC Heavy Engineering Ltd.
3:20 pm to 3:30 pm	10 Minutes	Address on India's Ethanol Growth Story : Innovation & Technology Perspective	Mr. Sanjay Desai Managing Director Regreen Excel EPC India Pvt. Ltd.
3:35 pm to 4:20 pm	45 Minutes	(Bio) fuelling the Energy Sector	Mr. Sanjay Awasthi President Sugar Technologists' Association of India  Mr. Sanjay Desai Managing Director Regreen Excel EPC India Pvt. Ltd.  Mr. Bhupendra Mishra Vice President KBK Chemical Engineering Private Limited  Moderator Dr.S.V.Patil Head & Technical Advisor (Dept. of Alcohol Technology & Biofuels) Vasantdada Sugar Institute

#### **Agenda**

19-20 March 2022 | Hotel Sahara Star, Mumbai



#### Day 1 - 19/03/2022

Time	Duration	Session Name	Speaker Name
4:25 pm to 4:55 pm	30 Minutes	Hi Tea	
5:00 pm to 5:15 pm	15 Minutes	Address on Global Sugar Scenario	<b>Mr. Kleber Andrioli</b> Senior Research Manager BP Bunge Bioenergia
5:15 pm to 6:05 pm	50 Minutes	World Sugar: Surplus or Deficit?	Mr. Kleber Andrioli Senior Research Manager BP Bunge Bioenergia  Mr. Philip Manamel Executive Consultant Tropical Research Services  Mr. Nikhil Goyal Managing Director Potus India Pvt. Ltd.  Moderator Ms. Charlotte Kingsman Founder ECRUU

**Business Sessions End** 

7:30 pm to 10:00 pm

**Dinner & Cocktails** 

Meet, Greet and Celebrate!





#### Day 2 - 20/03/2022

Time	Duration	Session Name	Speaker Name
10:00 am to 11:30 am	90 Minutes	Welcome of Minister Ministerial Address	Hon'ble Mr. Nitin Gadkari Minister of Road Transport & Highways Government of India
11:30 am to 11:45 am	15 Minutes	Tea Break	
11:50 am to 12:30 pm	40 Minutes	Indian Sugar Balance Sheet	Mr. Harshveer Singh Soni Founder Greenleaf Corporations  Mr. Prasad MSR Sr. Analyst Tropical Research Services  Mr. Yogesh Patil Executive Director Athani Sugars Ltd.  Mr. Kapil Nema Assistant Executive Director (Sugar Sales) Dalmia Bharat Sugar & Industry  Moderator Mr. Kleber Andrioli Senior Research Analyst BP Bunge Bioenergia
12:35 pm to 12:45 pm	10 Minutes	Address on Export Numbers and Logistic Challenges	Mr. Siddharth Amin Director Dr. Amin Controllers Pvt. Ltd.



#### Day 2 - 20/03/2022

Time	Duration	Session Name	Speaker Name
12:45 pm to 1:30 pm	45 Minutes	Indian Sugar Exports: Potential & Challenges	Mr. Prakash Naiknavare Managing Director National Federation of Cooperative Sugar Factories (NFCSF)  Mr. Jeetendra Dharu Director Shri Dutt India Pvt. Ltd.  Mr. Satyajit Jagtap Vice President (S&M) Baramati Agro  Mr. Siddharth Amin Director Dr. Amin Controllers Pvt. Ltd.  Moderator Mr. Kiran Wadhwana Owner Comdex India Ltd
1:30 pm to 2:30 pm	60 Minutes	Lunch Break	
2:35 pm to 2:45 pm	10 Minutes	Address on Future of Sugar Consumption Patterns	<b>Prof. Narendra Mohan</b> Director National Sugar Institute (NSI)
2:50 pm to 3:30 pm	40 Minutes	Future of India's Sweet Tooth	Prof. Narendra Mohan Director National Sugar Institute (NSI)  Mr. Indraneel Chitale CEO Chitale Bandhu  Mr. Shailesh Kumar Senior Purchase Manager Britannia  Moderator Mr. Kapil Nema Assistant Executive Director (Sugar Sales) Dalmia Bharat Sugar & Industry

### **Agenda**

19-20 March 2022 | Hotel Sahara Star, Mumbai



#### Day 2 - 20/03/2022

Time	Duration	Session Name	Speaker Name
3:30 pm to 3:45 pm	15 Minutes	Tea Break	
3:50 pm to 4:25 pm	35 Minutes	Sugar Trade in the Digital Era	Mr. Dhruv Kapur Associate Vice President Bijak  Mr. Aniket Deb Co-founder & COO Bizongo  Mr. Vishal Nirani Director Operations MRN Group  Moderator Ms. Shivaaneey Rai Chief Business Officer ChiniMandi
4:30 pm to 5:10 pm	40 Minutes	Chini: Tezi / Mandi (Domestic market : Bullish / Bearish)	Mr. Ramesh Jejani Owner Sugar Center  Mr. Pankaj Kasera Director Shree Balaji Sugar  Mr. Jitu Shah Founder & Chairman JK Group  Mr. Vinit Shah Partner Gautam Sugar Trading Co.  Moderator Mr.Deepesh Dhiravani Prathmesh Intertrade
5:15 pm to 5:30 pm	15 Minutes	Closing Session	<b>Mr. Yatin Wadhwana -</b> Director Gradient Commerical Pvt. Ltd.

End of Conference followed by Hi Tea